Αποστολές εντός Ελλάδας
 
Όλες οι αποστολές σε προορισμούς εντός Ελλάδας για παραγγελίες που η συνολική τους αξία υπερβαίνει τα € 50,00 πραγματοποιούνται χωρίς έξοδα αποστολής, ανεξαρτήτως της ποσότητας της παραγγελίας σας. Η χρέωση για παραγγελίες συνολικής αξίας μικρότερης των € 50,00 είναι € 2,00 ανά αποστολή.
 
Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει, μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών "Speedex". Εναλλακτικά, μπορείτε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας να επιλέξετε να παραλάβετε προσωπικά το δέμα σας από οποιοδήποτε από τα 200 καταστήματα της εταιρείας Speedex στην Ελλάδα, έπειτα απο τηλεφωνική ειδοποίηση ή κατά την παραγγελία σας να βάλετε την επιθυμία αυτή στα σχόλια.
 


Αποστολές στην Κύπρο και Βουλγαρία

Οι αποστολές στην Κύπρο πραγματοποιούνται

  • με το Speedex economy με έξοδα αποστολής  €12,00 ανά αποστολή εώς 10-15 εργάσιμες.

Οι αποστολές στην Βουλγαρία πραγματοποιούνται

  • με το Speedex economy με έξοδα αποστολής  €15,00 ανά αποστολή εώς 5 εργάσιμες.


Η αντικαταβολή ισχύει μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδος.
Αποστολές στο εξωτερικό

Για τις αποστολές στο εξωτερικό έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μία από τις παρακάτω μεθόδους, ανάλογα με τον επιθυμητό χρόνο παράδοσης και το κόστος αποστολής:

  •     Απλό Ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ)
  •     Speedex (μόνο σε παραγγελίες με προορισμό την Κύπρο και τη Βουλγαρία)


Η χρέωση στις περιπτώσεις αυτές ποικίλει ανάλογα με τη χώρα προορισμού, την επιλεγμένη μέθοδο αποστολής και το συνολικό βάρος (ή ογκομετρικό βάρος) των προϊόντων της κάθε παραγγελίας. 


Χρόνος αποστολής/παράδοσης

Κύριο μέλημα του ηλεκτρονικού καταστήματος «papanikolaoushoes.gr» αποτελεί η άρτια και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών του. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τα πιο ποιοτικά προϊόντα της αγοράς, στις χαμηλότερες τιμές και με τους ταχύτερους χρόνους παράδοσης.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας αυθημερόν, εφόσον έχουν καταχωρηθεί έως τις 16:30 εργάσιμης ημέρας και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη διαθεσιμότητα ή άλλη αιτία καθυστέρησης (πχ. αναμονή τραπεζικού εμβάσματος ή ανάγκη ταυτοποίησης των στοιχείων του πελάτη λόγω χρήσης ύποπτης πιστωτικής κάρτας).

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών εντός Ελλάδας εξαρτάται από την εταιρεία ταχυμεταφορών και είναι συνήθως 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Για τις αποστολές στην Κύπρο με το Speedex economy, ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Για όλες τις άλλες αποστολές στο εξωτερικό, ο χρόνος παράδοσης είναι 5-7 εργάσιμες ημέρες για αποστολές με ΕΛΤΑ και 3-4 εργάσιμες ημέρες για αποστολές με Speedex economy (Κύπρος/Βουλγαρία).

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερώνεστε έγκαιρα από το τμήμα παραγγελιών για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.