Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας.

Blog - Ποια λάθη να αποφύγετε όταν επιλέγετε γυναικεία πέδιλα για γάμο | Papanikolaou Shoes

Από papanikolaou shoes 18/7/2018 1:56 μ.μ.

Ήρθε η ώρα και για σας να επιλέξετε γυναικεία πέδιλα για το γάμο σας; Αυτή σίγουρα δεν θα είναι μια εύκολη αποστολή. Πρέπει να ξέρετε εξ αρχής τι σας περιμένει και με ποια κριτήρια θα πρέπει να επιλέξετε. Είναι γνωστό ότι εμείς οι γυναίκες άπαξ και ερωτευτούμε ένα ζευγάρι πέδιλα θα τα αποκτήσουμε με κάθε κόστος και όσος και αν είναι ο πόνος που εν τέλει αυτά θα μας προκαλέσουν. Στην περίπτωση των νυφικών παπουτσιών βέβαια πέρα από τον έρωτα με την πρώτη ματιά θα πρέπει, για το καλό σας ,να λάβετε υπόψη σας και ορισμένες άλλες παραμέτρους όπως η πολύωρη ορθοστασία και το ακόμα πιο πολύωρο περπάτημα. Με αυτά ως δεδομένα, συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τα βασικά στοιχεία που δεν πρέπει να σας διαφύγουν όταν αγοράζετε γυναικεία πέδιλα για γάμο.

pedila-gia-gamo

Μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας σε σχέση με τα γυναικεία πέδιλα για γάμο.

Μπορεί όταν ξεφυλλίζετε τα περιοδικά μόδας τα δωδεκάποντα πέδιλα για γάμο να είναι τα πρώτα που θαυμάζετε και σας εντυπωσιάζουν, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κατάλληλα για την περίπτωση σας. Εδώ, χρειάζεται να επιστρατεύσετε την μέχρι τώρα γυναικεία σας πείρα στα παπούτσια. Αν μέχρι τώρα η σχέση σας με τα ψηλά γυναικεία πέδιλα ήταν καλή και έχετε δοκιμασμένα αποδείξει ότι αντέχετε την πολύωρη αναμέτρηση μαζί τους τότε μπορείτε να τολμήσετε ευκολότερα να τα φορέσετε και στο γάμο σας. Αν όμως στο θέμα ψηλοτάκουνο είστε πρωτάρες και κατά συνέπεια τρέμει η καρδιά σας κάθε φόρα που σκαρφαλώνετε στα ανεμοδαρμένα ύψη ενός ούτε καν δωδεκάποντου πέδιλου, ίσως θα ήταν πολύ καλυτέρα να προτιμήσετε γυναικεία πέδιλα για γάμο με χαμηλότερο τακούνι.

bridal-pedila

Μην ψωνίσετε γυναικεία πέδιλα για γάμο μόνο για την ομορφιά τους  αλλα και για την πρακτικότητα τους.

Μπορεί να έχετε πάει σε πολλούς γάμους ή ακόμα και να έχετε συμβάλλει στην προετοιμασία τους ,ωστόσο, δεν ξέρετε ακριβώς τι πρόκειται να σας συμβεί στην πράξη. Γάμος σημαίνει ότι πάνω στα γυναικεία γαμήλια πέδιλα σας θα περάσετε τόσο την ώρα του μυστήριου όσο και τις ώρες της δεξίωσης. Συνειδητοποιήστε ότι τα γυναικεία πέδιλα για γάμο που θα αγοράσετε τώρα είναι και εκείνα πάνω στα οποία θα χαιρετήσετε όλους τους γνωστούς κα τους φίλους που θα σας τιμήσουν με την παρουσία τους. Το μαρτύριο σας φυσικά δεν τελειώνει εκεί, πάνω σε αυτά θα πρέπει να σύρετε αεράτα το πρώτο χορό  μετά από ένα δίωρο τουλάχιστον ορθοστασίας και να πηγαινοέρχεστε από τραπέζι σε τραπέζι για να δεχτείτε τις ευχές των παρευρισκόμενων αλλά και να διασφαλίζετε την ομαλή διεξαγωγή της βραδιάς. Έκτος από αυτό, μην ξεχνάτε ότι έχετε να αντιμετωπίσετε και την φωτογράφηση. Όλα αυτά πάντα πάνω στα γυναικεία πέδιλα που τώρα καλείστε τώρα να αγοράσετε. Προσγειωθείτε λοιπόν και επιλέξτε σοφά και συνετά. Στην τελική σκεφτείτε σοβαρά την πιθανότητα να αγοράσετε δυο ζευγάρια παπούτσια, ένα επίσημο και ένα πιο αναπαυτικό που θα σας ξεκουράσει όταν τα πράγματα φτάσουν στο απροχώρητο.

bridal-shoes

Διαλέξτε ένα πασπαρτού γυναίκειο πέδιλο για γάμο.

Όσο διαρκέσει η ερεύνα αγοράς σας για τα γυναικεία πέδιλα για γάμο είναι σίγουρο ότι τα μάτια σας θα δουν πολλά. Ένα νυφικό πέδιλο για τους σχεδιαστές είναι μάλλον η απόλυτη ευκαιρία για να δημιουργήσουν. Με αφορμή αυτό, αφήνουν την φαντασία τους να οργιάσει και για αυτό τίποτα δεν θεωρείτε υπερβολή.

 Οι κρύσταλλοι, οι μεγάλοι φιόγκοι και τα στρας δίνουν και παίρνουν δημιουργώντας γαμήλια πέδιλα υπερπαραγωγές. Να είστε προετοιμασμένες ότι θα βρεθείτε σε μεγάλα διλήμματα καθώς τα περισσότερα γυναικεία πέδιλα για γάμο είναι κομψοτεχνήματα. Όμως, βάλτε να φρένο ή έστω μια δεύτερη σκέψη στο μυαλό σας πριν αγοράσετε το νυφικό σας παπούτσι: Αξίζει πραγματικά να πάρετε ένα πέδιλο υπερπαραγωγή που θα το φορέσετε μόνο για ένα βράδυ; Μήπως θα ήταν καλύτερο να επιλέξετε ένα εντυπωσιακό μεν, αλλα και σχετικά απλό πέδιλο που θα μπορέσετε να το φορέσετε ξανά; Η επιλογή δική σας!

Τα παπούτσια, όπως ήδη ξέρετε, έχουν το ταλέντο να μας χαλούν την διάθεση και μαζί με αυτή και τις καλύτερες αναμνήσεις, αν δεν είμαστε αρκετά προσεκτικές και στοχευόμενες στην επιλογή τους. Για να έχετε λοιπόν το κεφάλι σας ήσυχο, προτιμήστε το Παπανικολάου shoes online eshop το όποιο μπορεί να σας εξασφαλίσει εγγυημένα γυναικεία πέδιλα για γάμο. Δεν θα βρείτε πουθενά καλυτέρα. Επισκεφτείτε το τώρα!