Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας.

Blog - Γυναικεία πέδιλα με χαμηλό τακούνι: μια πρόκληση που λίγες από σας μπορούν να αντιμετωπίσουν! | Papanikolaou Shoes

Από papanikolaou shoes 2/5/2018 11:04 π.μ.

Είστε από εκείνες που τα γυναικεία πέδιλα με χαμηλό τακούνι σας γυρνούν πίσω στα εφηβικά σας χρόνια; Θυμηθείτε, τότε, που μόλις κάνατε τα πρώτα σας βήματα στα πολυπόθητα τακούνια; Αν ναι, αυτή θα ήταν μάλλον και η τελευταία όμορφη ανάμνηση σας από τα πέδιλα με χαμηλά τακούνια. Από εκεί και πέρα, η πορεία είναι κοινή και γνωστή σε όσες λατρεύουν ξεκάθαρα τα ψηλοτάκουνα και σνομπάρουν ακόμη πιο ξεκάθαρα όποιο παπούτσι εχει τακούνι κάτω από 10 πόντους. Αυτό ίσχυε μέχρι και πριν λίγο καιρό που τα πέδιλα με χαμηλό τακούνι έκαναν μια hot επανεμφάνιση στο προσκήνιο. Από τότε δηλώνουν δυναμικά το παρόν κάθε σεζόν. Έτσι, και φέτος πέδιλα με τακούνι  από 3 ως και 5 πόντους θα φορεθούν κατά κόρων. Καλά λοιπόν θα κάνετε, αν τα αντιπαθείτε, να ανοίξετε τα μάτια σας σε μια αλήθεια που λίγες θέλουν να δουν: Τα πέδιλα με χαμηλό τακούνι είναι πρόκληση!

pedila

Γυναικεία πέδιλα με χαμηλό τακούνι για περισσότερο ισορροπημένη ζωή.
Γεγονός είναι ότι οι συνθήκες ζωής και εργασίας των γυναικών έχουν αλλάξει ριζικά. Οι ρυθμοί έχουν γίνει καταιγιστικοί και παράλληλα η γυναικεία εξωτερική εμφάνιση στον εργασιακό χώρο οφείλει να είναι αψεγάδιαστη. Δεν είναι εφικτό όμως οι υποχρεώσεις να πιέζουν από παντού και οι εργαζόμενες γυναίκες να πρέπει να κάνουν όλο και πιο γρήγορα τις δουλειές τους και μάλιστα πάνω σε δωδεκάποντα. Απλά αδύνατο! Και κυριολεκτώ με αυτή την δήλωση. Καμία γυναικά δεν μπορεί να δώσει καθημερινά την εξοντωτική της μάχη πάνω σε τοσο ψηλά τακούνια. Ένα πέδιλο με χαμηλό τακούνι είναι η ιδανική λύση! Προσφέρει απλόχερα την κομψότητα και το στυλ του τακουνιού και παράλληλα την πρακτικότητα που χρειάζεται. Με χαμηλοτάκουνα πέδιλα, η γυναικά δεν χρειάζεται πια να σκέφτεται το κάθε της βήμα, να πονά και να υποφέρει από την ορθοστασία. Αντίθετα, εχει την ελευθερία να κάνει όσο γρήγορα απαιτείται και μάλιστα φορώντας ένα πέδιλο που ανακουφίζει τοσο τα πέλματα όσο και την μέση της.

xamilo_takouni

Τα γυναικεία πέδιλα με χαμηλό τακούνι σας βοηθούν να αναθεωρήσετε και να βελτιώσετε ουσιαστικά το στυλ σας.
Συνεχίζετε να πιστεύετε ότι τα ψηλοτάκουνα είναι μια διαχρονική αγάπη που δεν μπορεί να αντικατασταθεί με κανένα άλλο παπούτσι; Ακόμα και έτσι να είναι δείτε τα πέδιλα με χαμηλό τακούνι ως μια πολύ καλή ευκαιρία να αναθεωρήσετε το στυλ σας συνολικά. Τι θέλω να πω: Με ένα ομολογουμένως εντυπωσιακό παπούτσι, όπως ένα ψηλοτάκουνο που δεν περνά ποτέ απαρατήρητο, δεν θέλετε και πολλά για να εντυπωσιάσετε. Είναι απλή υπόθεση. Ένα όμορφο παπούτσι, ψηλό, από μονό του τραβά τα βλέμματα. Τι γίνεται όμως αν το παπούτσι που θα συνοδεύει το ντύσιμο σας δεν είναι τοσο εντυπωσιακό; Μήπως τότε δεν είναι και τοσο εύκολο να τραβήξετε την προσοχή και να κερδίσετε τις εντυπώσεις; Μήπως, στιλιστικά λάθη, που με ένα ψηλοτάκουνο περνούσαν απαρατήρητα, τώρα με ένα διακριτικό πέδιλο με ιδιαίτερο τακούνι τραβούν την προσοχή; Μήπως, τελικά χρειάζεστε να βελτιώσετε το στυλ σας και σε αλλα στοιχεία πέρα από το παπούτσι, για να αξίζει να τραβάτε τα βλέμματα και ανεξάρτητα από αυτό; Ένα πέδιλο με χαμηλό τακούνι, βάζοντας σας να σκεφτείτε όλα αυτά τα ερωτήματα, τελικά σας προκαλεί να αναπτύξετε και να βελτιώσετε την στιλιστική σας μαεστρία. Ποιες από σας άραγε μπορούν να ανταποκριθούν και να τα καταφέρουν;

Με όσα προηγήθηκαν έγινε κατανοητό ότι τα γυναίκεια πέδιλα με χαμηλό τακούνι μπορεί να αυξάνουν κατά πολύ το ύψος σας, σίγουρα όμως θα σας ανταμείψουν με την άνεση, την γρηγοράδα και τελικά την όρεξη για ζωή που θα σας χαρίσουν. Μετά από αυτά σίγουρα θα δείτε τα ψηλοτάκουνα με άλλο μάτι. Μπείτε τώρα στο papanikolaoushoes.gr, εξερευνήστε  την εξαιρετική ποικιλία από πέδιλα με χαμηλό τακούνι, αγοράστε τα και σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε!